تاریخ : دوشنبه 17 آذر 1393     |     کد : 483

مراسم روز دانشجو در دانشگاه بناب برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، مراسم گرامیداشت روز دانشجو به همت مدیریت فرهنگی و همکاری روابط عمومی دانشگاه در مورخه93/9/16  ساعت 14:30 در محل سالن آمفی تئاتر علامه طباطبایی دانشکده فنی و مهندسی برگزار گردید  .
در ابتدای مراسم ، رئیس محترم دانشگاه جناب آقای دکتر عباسیان ضمن تشکر از دانشجویان که در مراسم حضور داشتند، روز دانشجو را به دانشجویان دانشگاه تبریک گفتند. وی به مناسبت روز 16 آذر اشاره داشته و در ادامه یاد و خاطره امام راحل، شهدای 16 آذر و شهدای هشت سال جنگ تحمیلی را گرامی  داشتند.

وی در ادامه افزود وظیفه ما در دولت تدبیر و امید محیا کردن بستر علمی و فرهنگی برای دانشجویان عزیز است و همچنین به بیان شکل گیری روز دانشجو و بیان تاریخچه این روز پرداختند. در انتهای سخنرانی ایشان، بنا به درخواست دانشجویان به بیان خاطره ای از دوران دانشجویی خود پرداختند.

در ادامه برنامه، صندلی داغ  با حضور جناب آقای دکتر حاجی بدلی معاونت محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه اجرا شد.

برنامه با اجرای جذاب ورزش باستانی توسط باستانی کاران شهرداری بناب و  اجرای بسیار شاد گروه طنز دانشگاه ادامه یافت.

گفتنی است این مراسم با تجلیل از نفرات برتر علمی، انجمن های علمی و فعالان فرهنگی به پایان رسید.

نوشته شده در   دوشنبه 17 آذر 1393  ساعت  12:58   توسط   روابط عمومی    تعداد بازدید  676
ویرایش شده در سه شنبه 18 آذر 1393 ساعت 08:41 توسط روابط عمومی