تاریخ : سه شنبه 17 آذر 1394     |     کد : 620

آئین گرامی داشت 16آذر روز دانشجو در دانشگاه بناب برگزار گردید.

-

به مناسبت 16آذر و گرامیداشت روز دانشجو ونکوداشت یاد وخاطره شهدای دانشجو 16آذر روز استکبار ستیزی مراسم  روز دانشجودر دانشگاه بناب برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم که با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی آغاز شد، دکتر عباسیان ریاست محترم دانشگاه ضمن تبریک روز دانشجو و گرامی داشت یاد وخاطره شهدای دانشجو که در مقابل استعمار واستبداد ایستادگی کردند وخون پاکشان را در راه آرمانهای اسلام فداکردند،خاطر نشان کردند که دانشجو نماد رویش وبالندگی است که نشاط وشادابی،صداقت وصمیمیت،تامل وطراوت را به ارمغان می آورد.

در ادامه مراسم مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری افزودند: روز 16 آذر به عنوان روز مقاومت و ایستادگی دانشجویان این سرزمین در برابر استعمار غرب و استبداد و خودکامگی که در دفتر تاریخ این سرزمین به یادگار ثبت گردیده است نام بردند.

شایان ذکر است مراسم با اجرای مسابقه های ویژه شخصیت شناسی و پرسش و پاسخ از دانشجویان و اجرای جذاب ورزش باستانی توسط باستانی کاران شهرداری بناب ادامه یافت. و در نهایت این برنامه با تجلیل از نفرات برتر انجمن‏های علمی و فعالان فرهنگی دانشگاه به پایان رسید.

:گزارش تصویری

نوشته شده در   سه شنبه 17 آذر 1394  ساعت  09:59   توسط   M. Poorasl    تعداد بازدید  533
ویرایش شده در سه شنبه 17 آذر 1394 ساعت 15:51 توسط M. Poorasl