تاریخ : يکشنبه 23 خرداد 1395     |     کد : 736

جلسات زلال معرفت به مناسبت ماه مبارک رمضان در دانشگاه بناب برگزار می گردد.

-

«رمضان» در لغت از «رمضاء» به معناى شدت حرارت گرفته شده و به معناى سوزانيدن مى باشد. چون در اين ماه گناهان انسان بخشيده مى شود، به اين ماه مبارك رمضان گفته اند
پيامبر اكرم(صلى الله عليه وآله) مى فرمايد: «انما سمى الرمضان لانه يرمض الذنوب; ماه رمضان به اين نام خوانده شده است، زيرا گناهان را مى سوزاند»

همزمان با حلول ماه پر خیر وبرکت رمضان ماه زدودن دل از زنگار گناه جلسات سخنرانی وتفسیر ویژه ماه مبارک رمضان  با عنوان« زلال معرفت» در دانشگاه بناب برگزار می گردد.
این جلسات با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا نقیان مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه بناب هر روز در حسینیه ولایت دانشگاه بناب بعد  ازاقامه نماز ظهر و عصر برگزار می گردد .

حجت  الااسلام والمسلمین حاج آقا نقیان در این جلسات به شرح و تفسیر دعای  ماه مبارک رمضان و بیان مطالب اخلاقی  و احکام ماه مبارک رمضان می پردازند.

شایان ذکر است که این جلسات تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد .

گزارش تصویری

نوشته شده در   يکشنبه 23 خرداد 1395  ساعت  12   توسط   M. Poorasl    تعداد بازدید  284