تاریخ : چهارشنبه 18 اسفند 1395     |     کد : 747

اعزام کاروان راهیان نور دانشجویی به مناطق جنگی جنوب+ تصاویر

دانشجویان دانشگاه بناب با بدرقه هیآت رئیسه و جمعی از مسئولین شهرستان بناب عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور شدند.

به همت امورفرهنگی واجتماعی وبسیج دانشجویی دانشگاه بناب دانشجویان برادروخواهر با بدرقه هیآت رئیسه و جمعی از مسئولین شهرستان بناب عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور شدند.
 هدف اصلی اعزام کاروان های راهیان نور، آشنایی با مناطق عملیاتی دوران هشت سال دفاع مقدس، تشریح ارزش‌های دفاع مقدس و ترویج فرهنگ مقاومت، حفظ روحیه ایثار و ایستادگی ملت ایران است.
برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی و توزیع بسته های فرهنگی در طول سفر و بهره مندی از راویان نور ازجمله برنامه های فرهنگی دیگر دراین اردو خواهد بود.

نوشته شده در   چهارشنبه 18 اسفند 1395  ساعت  12   توسط   مدير سايت معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  393