تاریخ : سه شنبه 4 مهر 1396     |     کد : 763

برگزاری دسته عزاداری حضرت ابا عبد الله در دانشگاه بناب

شهرها و دل ها حال و هوای محرم گرفته است. دوباره کوچه ها، خیابان ها، محلات و معابر رنگ محرم می گیرد و مساجد، هیئت ها و تکایا شاهد حضور عزاداران حسینی می شود. دوباره نوای نوحه و روضه در فضای شهر می پیچد و بوی اسپند در پیشاپیش هیئت ها و دسته ها به مشام می رسد. پرچم و طبل و سنج و ... خودنمایی می کند تا یادآور ایام عزاداری و سوگواری حضرت سید الشهدا (ع)  باشد.
هم زمان با ماه محرم الحرام وبا مشارکت کارمندان،اساتید،دانشجویان دسته عزاداری حضرت ابا عبدالله الحسین در محوطه دانشگاه بناب برگزار گردید.
دسته عزاداری دانشگاه بناب با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری،امور فرهنگی وتشکل های دانشجویی هم نوا با دل سوختگان وارادتمندان حضرتش به مدت 3روز در محوطه اصلی دانشگاه با حضور مداحاناهل ال بیت علیهم السلام وبا  شرکت دانشجویان،کارکنان واساتید برگزار گردید.

نوشته شده در   سه شنبه 4 مهر 1396  ساعت  10   توسط   مدير سايت معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  169