تاریخ : شنبه 29 مهر 1396     |     کد : 766

حضوردانشگاهیان دانشگاه بناب درنوزدهمین دوره همایش دوچرخه سواری بناب با عنوان بناب شهر دوچرخه

نوزدهمین دوره همایش دوچرخه سواری بناب با عنوان «بناب شهر دوچرخه» با هدف ترویج فرهنگ استفاده از دوچرخه و کاهش آلودگی زیست محیطی صبح دیروز با حضور پر شور مردم بناب و همراهی دوچرخه سوارانی از دیگر شهرهای استان و همچین دانشگاهیان دانشگاه بناب برای اولین بار بصورت استانی برگزار شد.

نوزدهمین دوره همایش دوچرخه سواری بناب با عنوان «بناب شهر دوچرخه» با هدف ترویج فرهنگ استفاده از دوچرخه و کاهش آلودگی زیست محیطی صبح دیروز با حضور پر شور مردم بناب و همراهی دوچرخه سوارانی از دیگر شهرهای استان و همچین دانشگاهیان دانشگاه بناب برای اولین بار بصورت استانی برگزار شد.

گفتنی است دانشگاهیان دانشگاه بناب همانند همه آحاد مردم شهرستان بناب به صورت دسته جمعی دراین همایش شرکت کردند. شهرستان بناب بدلیل استفاده اکثر مردم این شهر از دوچرخه بعنوان شهر دوچرخه در کشور مشهور است.

لازم به ذکر است در این همایش از تمبریاد بود بناب شهر دوچرخه رونمایی و به ۱۶۰ نفر از شرکت گنندگان جوایز نفیسی اهدا شد.

نوشته شده در   شنبه 29 مهر 1396  ساعت  01:45   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  579
ویرایش شده در چهارشنبه 6 دي 1396 ساعت 10:30 توسط A. Esmaeelzadeh