تاریخ : سه شنبه 3 بهمن 1396     |     کد : 769

جشن میلاد حضرت زینب (س) و بزرگداشت روز پرستار در دانشگاه بناب برگزار شد.

در سالروز میلاد باسعادت بانوی حجاب و عفاف، حضرت زینب کبری(س)امورفرهنگی واجنماعی باهمکاری نهاد رهبری دانشگاه بناب جشنی به همین منظور برگزار گردید.

مراسم جشن میلادبانوی صبر وایثاراسوه ازخودگذشتگی حضرت زینب کبری(س) ظهر سه شنبه 3 بهمن ماه96 بعد از نماز ظهر وعصر باحضورپرشور اساتید ،کارکنان و دانشجویان در حسینیه ولایت دانشگاه بناب برگزار گردید.
دراین مراسم حجت الاسلام روحبخش ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زینب(س) وگرامی داشت روز پرستار به بیان فضایل حضرت زینب(س) پرداختند.

نوشته شده در   سه شنبه 3 بهمن 1396  ساعت  16:41   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  170