تاریخ : چهارشنبه 11 بهمن 1396     |     کد : 770

مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در دانشگاه بناب برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه بناب؛به مناسبت فرا رسیدن شهادت مظلومانه حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (س)، مراسم عزاداری و بزرگداشت مقام شامخ این بانوی بزرگوار باحضور اساتید،کارکنان ودانشجویان در حسینیه ولایت دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم پرفیض و معنوی بعد از قرائت زیارت آل یاسین مداحان اهل بیت به ذکر مصیبت پرداختند وعزاداران، در سوگ مصائب دخت گرامی پیامبر اعظم(ص) گریستند و عزاداری کردند. در ادامه مراسم حجت الاسلام رنجبردر باره مقام و جایگاه حضرت فاطمه زهرا(س) به ایراد سخنرانی پرداخت.

شایان ذکر است: در پایان مراسم عزاداران مهمان سفره حضرت زهرا (س) بودند.

نوشته شده در   چهارشنبه 11 بهمن 1396  ساعت  09:34   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  170
ویرایش شده در *** ساعت -- توسط