تاریخ : يکشنبه 9 ارديبهشت 1397     |     کد : 780

ویژه برنامه جشن بزرگ شعبانیه

جشن روز میلاد حضرت علی اکبر(ع) و گرامیداشت روز جوان در دانشگاه بناب برگزار شد.

جشن روز میلاد حضرت علی اکبر (ع) و گرامیداشت روز جوان شنبه، ۸ اردیبهشت دردانشگاه بناب برگزار شد.

جشن روز میلاد حضرت علی اکبر(ع) و گرامیداشت روز جوان شنبه، 8 اردیبهشت دردانشگاه بناب برگزار شد.
همزمان با ولادت باسعادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان، ودر آستانه نیمه شعبان میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود جشن باشکوهی با همکاری کانون مهدویت وامورفرهنگی واجتماعی دانشگاه بناب باحضور پرشور دانشجویان  در سالن اجتماعات علامه طباطبایی برگزار شد.
 اجرای برنامه های شاد و متنوع ،مولودی خوانی ، سخنرانی ٬ مصاحبه و تقدیر از زوج های جوان٬ مسابقه٬ قرعه کشی واجرای گروه تواشیح دانشجویی ازدیگربرنامه های این جشن باشکوه بود.

گزارش تصویری :

نوشته شده در   يکشنبه 9 ارديبهشت 1397  ساعت  11:39   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  86
ویرایش شده در يکشنبه 9 ارديبهشت 1397 ساعت 12:27 توسط A. Esmaeelzadeh