تاریخ : يکشنبه 13 خرداد 1397     |     کد : 784

مراسم بزرگداشت رحلت امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد در دانشگاه بناب برگزار شد.

مراسم گرامیداشت سالروز ارتحال رهبرکبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد،در حسینیه ولایت دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگارفرهنگی دانشگاه بناب: در آستانه بیست و نهمین سالگرد رحلت حضرت امام خمینی (ره) مراسم گرامیداشت ارتحال رهبرکبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد، با حضور آیت الله باقری بنابی تولیت محترم حوزه علمیه ولی عصر(عج)بناب و باحضور پرشور کارمندان ،اعضای هیات علمی ، دانشجویان وسخنرانی استاد معظم وخطیب توانمند حجت السلام اصغری در حسینیه ولایت دانشگاه برگزارگردید.
حجت السلام اصغری: معنویت حضرت امام را خمیرمایه ای درونی برای همه افتخارات ایشان دانستند و با استناد به کلام مقام معظم رهبری در زمینه دشمن شناسی و باج ندادن به دشمنان یکی از ویژگی های مهم حضرت امام را همین شاخصه معرفی کرده و متذکر شدند که اگر ملت ایران در تمام ادوار انقلاب معیار قرار دادن سخنان مقام معظم رهبری، از همین شاخصه تبعیت می کردند، مطمئنا امروز وضع ما بهتر از حالت فعلی بود چرا که منشأ بسیاری از مشکلات امروز ما، هراس از دشمنان است؛ در حالی که امام درباره آن ها فرمودند که هیچ غلطی نمی توانند بکنند.
در این مراسم دانشگاهیان دانشگاه بناب با تاکید بر لزوم تداوم حفظ آرمان های امام راحل (ره) و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری، یاد و خاطره امام راحل را گرامی داشتند.
قرائت قرآن ، ذکر مصیبت وپخش نماهنگ از دیگر برنامه های این مراسم بود.

نوشته شده در   يکشنبه 13 خرداد 1397  ساعت  11:13   توسط   مدير سايت معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  31
ویرایش شده در يکشنبه 13 خرداد 1397 ساعت 11:28 توسط مدير سايت معاونت فرهنگی و اجتماعی