تاریخ : چهارشنبه 3 بهمن 1397     |     کد : 806

هم زمان با شهادت دخت نبی اکرم (ص)

مراسم قرائت حدیث کسا در دانشگاه بناب برگزار شد

مراسم قرائت حدیث کسا و سوگواری ایام شهادت حضرت فاطمه الزهرا سلام‌الله علیها همزمان با آغاز ایام حزن‌انگیز فاطمیه با حضور اساتید وکارکنان دانشگاه بناب برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه بناب، مراسم قرائت حدث کسا در روز شهادت دخت نبی اکرم (ص) به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری وامورفرهنگی واجتماعی باحضور پرشور اساتید وکارکنان برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر رنجبر مسئول نهاد رهبری دانشگاه، با بیان جریان واقعه شهادت حضرت زهرا (س) و مظلومیت آن بانوی بزرگ اسلام، در رثای حضرت فاطمه زهرا (س) مدیحه سرایی کردند.

شایان ذکر است؛ قرائت حدیث کسا و مداحی مداحان اهل بیت از دیگر برنامه های این مراسم بود.

این مراسم با اقامه نماز ظهر و عصر به پایان رسید.

گزارش خبری:

نوشته شده در   چهارشنبه 3 بهمن 1397  ساعت  16:28   توسط   مهدی پوراصل معاونت فرهنگی و اجتماعی    تعداد بازدید  23